Tulosta

 


Maanmittauspäivät 2020 peruuntuvat vallitsevan tilanteen johdosta

Maanmittauspäivien järjestelytoimikunta on joutunut tekemään ikävän päätöksen Maanmittauspäivien 2020 perumisesta kokonaan. Päätös oli vaikea, mutta koronatilanteen johdosta peruutuksia on lähiaikoina tullut kiihtyvään tahtiin ja sen lisäksi huolestuneita tiedusteluita on tullut useita päivässä. Tämän lisäksi yhteydenotoissa kerrotaan, että työnantajat eivät suosittele tai salli isoihin tapahtumiin osallistumista eikä matkustusta edes kotimaassa.

 

Pohdimme vaihtoehtona päivien muuttamista digitaalisiksi webinaariin muodossa. Kuitenkin puhujatkin sijaitsevat ympäri Suomea ja asian koordinointi sekä myös webinaarin järjestäminen samoista syistä olisi ollut haasteellista, eikä olisi tarjonnut alkuperäisen ohjelman mukaista antia osallistujille. Webinaaria ei suosittu vaihtoehtona yhteydenotoissa korvaavana tapahtumana.

Maanmittauspäiviä järjestävälle Maankäyttö ry:lle tapahtuman peruuntuminen on taloudellinen haaste. Neuvottelemme tapahtumapaikan ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa peruutusehtojen kohtuullistamista ja onneksi osin on löytynyt asiaan ymmärrystä. 

Osallistujien itse ei tarvitse nyt peruuttaa osallistumistaan. Osallistumismaksujen takaisinmaksun käytäntöjä selvitellään parhaillaan, siitä informoimme heti kun prosessi on varmistunut.

Osallistujia muistutetaan kuitenkin peruuttamaan mahdolliset majoitusvarauksensa.

Tiedämme, että moni oli odottanut Maanmittauspäiviä. Niin mekin järjestelytoimikunnassa. Tilaus tällaiseen verkostoitumistilaisuuteen on tällä hetkellä suurempi kuin koskaan. Haluamme kuitenkin myös olla vastuullinen ja luotettava tapahtumajärjestäjä, joka pyrkii luomaan viihtyisän koulutus- ja verkostoitumistapahtuman kävijöilleen.

Seuraavien Maanmittauspäivien ajankohta on tällä hetkellä epäselvä ja on todennäköistä, ettei niitä järjestetä vuoden 2021 aikana. Varmaa kuitenkin on, että päiviä tullaan järjestämään tulevaisuudessa.

 

Terveisin,

Järjestelytoimikunta

Mikael Still
Aleksi Toivonen
Kimmo Sulonen
Ville Paatsola
Nina Heiska
Sami Mantere

 

 #maanmittauspäivät2020

 
www.maankaytto.fi/facebook

 

MAANMITTAUSPÄIVIEN 2020 PÄÄSPONSORIT:

SPONSORIT:

           
 

OPISKELIJASPONSORIT: