Osallistuja ilmoittautuu FIG Working Weekille ja voi valita osallistuuko koko viikkoon, kahteen päivään vai yhteen päivään (päivä/päivät valitaan ilmoittautumisen yhteydessä). Osallistujarekisteröinnin yhteydessä voi ilmoittautua samalla myös muuhun oheisohjelmaan. Kaikki osallistujat saavat saapumisen yhteydessä HSL:n seutulipun, joka on voimassa lauantaihin 3.6.2017 asti.

Hinnat:

  Hinta
Koko viikko 690 €
Kaksi päivää  500 €
Yksi päivä  275 €

Euroopan nuoret maanmittarit järjestävät lisäksi oman Young Surveyors Network -tapahtuman sunnuntaina 28.5. Tämän tapahtuman hinta on 80 €. Sunnuntaina järjestetään myös kaksi muuta konferenssia edeltävää workshopia: History Symposium (80 €) ja BIM for Surveyors (100 €).


Opiskelijahinta koko viikolle on 200 €. Opiskelijaksi luetaan 35-vuotias tai nuorempi henkilö, joka opiskelee kandidaatti- tai maisteritutkintoa varten tai joka on kahden vuoden sisällä valmistunut tällaisesta koulutuksesta. 

Nuorille ammatinharjoittajille (Young Professional) hinta on 400 € koko viikolta. Nuori ammatinharjoittaja on alle 35-vuotias joka on valmistunut kandidaatiksi tai maisteriksi viimeisen kymmen vuoden aikana. Tähän ryhmään luetaan myös alle 35-vuotiaat tohtorikoulutettavat.

 

Opiskelija- ja nuoren ammatinharjoittajan (Young Professional) koko viikon Working Week -rekisteröinti tapahtuu FIG:n sivustossa mutta edellyttää esirekisteröinnin alla olevan linkin kautta:

Opiskelija- ja nuoren ammatinharjoittajan rekisteröinnin yhteydessä voi ilmoittautua myös Young Surveyors Network -tapahtumaan (tai vain siihen). 


Kaikki muut rekisteröinnit, mukaan lukien koko viikon perusrekisteröinti, yhden tai kahden päivän ilmoittautuminen (erityistapauksena Maanmittauspäiville osallistuminen) sekä Working Weekiä edeltäviin workshopeihin ilmoittautuminen (pelkästään tai lisänä Working Week / Maanmittauspäivä -ilmoittautumiselle), tehdään alla olevan yksinomaan suomalaisille osallistujille tarkoitetun linkin kautta.

Hintaan sisältyvät osallistumisoikeus luento-ohjelmaan ja näyttelyyn sekä lounas ja kahvi valittuina päivinä (teknisen ohjelman tutustumiskohteet ja sosiaalisen ohjelman tapahtumat ja tilaisuudet ovat yleensä lisämaksullisia). Osallistumismaksuun sisältyy valitusta päivästä riippumatta myös oikeus osallistua Helsingin kaupungintalolla järjestettävään tervetuliaisvastaanottoon maanantaina 29.5. klo 19.

Linkki ilmoittautumisjärjestelmään: https://www.fig.net/registrations/regform.asp?eventid=173

 


Majoittuminen

FIG Working Weekille on varattu hotellihuoneita Helsingistä ja naapurikunnista. Hotellien varaustilanne tuohon ajankohtaan on hyvä, joten hotellit poistetaan varauslistalta sitä mukaa kun tulevat täyteen varatuiksi. Majoitus voidaan varata FIG Working Week 2017 -konferenssisivustosta (valitaan valikosta Location > Accommodation (suora osoite www.fig.net/fig2017/accommodation.htm).


Lisätietoja

  • Working Weekin järjestelytoimikunnan puheenjohtaja Pekka Halme, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 040 7761781
  • Maanmittauspäivien järjestelytoimikunnan puheenjohtaja Mikael Still, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 040 7760834
  • Yritysmyynti (sponsorit ja näytteilleasettajat): Pekka Lehtonen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 040 5463806