Kuva: Helsinki Congress Paasitorni, www.paasitorni.fi

Maanmittauspäivät 2019 – maankäytön, paikkatiedon, toimitustuotannon ja kiinteistöarvioinnin huipputapahtuma!

MIL ry ja MAKLI ry järjestävät Maanmittauspäivät 2019 kaksipäiväisenä tapahtumana 27.–28.3.2019 Helsingin Paasitornissa. Luvassa on mielenkiintoisia sessioita, joissa käsitellään päivän polttavia puheenaiheita niin maapolitiikan, paikkatiedon kuin kiinteistönarvioinninkin saralla. 

Osallistumishinnat

  1. Jälki-ilmoittautuminen (1.3.2019 alkaen): kaikille 450 € + alv
  2. Opiskelijat: 100 € + alv (koko ajan)
  3. Eläkeläiset: 200 € + alv (koko ajan)

Hinta sisältää ohjelman lisäksi iltajuhlan, aamu- ja iltapäiväkahvit sekä lounaat.

Ilmoittautuminen 

Ilmoittautua voi osoitteessa https://holvi.com/shop/Maanmittauspaivat/ tai napsauttamalla suoraan jompaa kumpaa alla olevista linkeistä sen mukaan, miten maksat tai ilmoittaudutko opiskelijana/eläkeläisenä:

Maksaminen luottokortilla tai verkkopankin välityksellä:

Maksaminen laskulla (eläkeläiset ja opiskelijat, tai jos haluat maksaa laskulla):

Tapahtuman key note -puhujat

Peter Vesterbacka on suomalainen mobiilipelien kehittäjä ja opetuspeliyhtiö Lightneerin brändijohtaja. Vesterbacka on puuhaamassa myös tunnelihanketta Helsingin ja Tallinnan välille (FinEstBayArea Project), joka toteutuessaan tulee mullistamaan niin pääkaupunkien välistä liikennettä kuin kaupunkisuunnitteluakin. Yhdysvaltalainen Time-aikakauslehti valitsi Vesterbackan vuoden 2011 maailman sadan vaikutusvaltaisimman ihmisen listalleen.

Anni Sinnemäki on Helsingin kaupunki­ympäristöstä vastaava apulaispormestari. Sinnemäen toimialaan kuuluvat mm. maankäyttö ja kaupunkirakenne, rakennukset ja asuntoasiat. Kaupunginvaltuutettuna Sinnemäki on toiminut 2005 alkaen lukuun ottamatta vuosia 2015–2017, jolloin hän toimi Helsingin kaupunkisuunnittelusta ja kiinteistötoimesta vastaavana apulaiskaupunginjohtajana. Kansanedustajana Sinnemäki toimi 1999–2015 ja Suomen työministerinä 2009–2011. Koulutukseltaan hän on humanististen tieteiden kandidaatti.

Madventures-kaksikko Riku Rantala ja ­Tuomas Milonoff tunnetaan omaperäisinä, intohimoisina ja pelkäämättöminä tarinankertojina. Vuosien saatossa kaksikolle on tarttunut monenlaisia kiehtovia tarinoita ja kokemuksia eri puolilta maailmaa jaettavaksi. Madventures valittiin Speakers­forumin vuoden puhujaksi 2016.

 

Koko ohjelma

Majoitus

Ks. erilliseltä sivulta

Iltajuhla

Iltajuhla nautitaan Paasitornin juhlasalissa. Iltajuhlaan kuuluu 3 ruokalajin illallinen, jonka jälkeen juhlaväkeä viihdyttää The Sense Band.

Lisätietoja kokouspaikasta:

Huom. Sisäänkäynnin osoite on Paasivuorenkatu 5 A. 

 

 

MAANMITTAUSPÄIVIEN 2019 PÄÄSPONSORIT:

SPONSORIT:

        

OPISKELIJASPONSORIT:

 
 
#mmp2019