Maanmittauspäivät 2017 pidettiin FIG Working Weekin yhteydessä. Working Week järjestettiin 29.5.–2.6.2017 Helsingin Messukeskuksessa. Suomenkieliset sessiot pidettiin keskiviikkona 31.5 Haaga-Helian SLK-talossa Messukeskuksen naapurissa.

Aamupäivällä oli perinteisesti yhteistä ohjelmaa ja iltapäivällä mahdollisuus valita kolmesta rinnakkaissessiosta kiinnostavimmat aiheet. Aamu- ja ilta-päiväkahvit sekä lounas nautittiin Messukeskuksessa yhdessä kaikkien Working Weekin osallistujien kanssa. Myös näyttely oli yhteinen ja sijaitsi Messukeskuksen tiloissa.

Mikä Working Week?

Kansainvälisen maanmittausalan järjestön FIG:n (International Federation of Surveyors) konferenssi FIG Working Week järjestettiin 29.5.–2.6.2017 Helsingin Messukeskuksessa. Tapahtuma järjestetään vuosittain ja se on maanmittausalan vuoden tärkein maailmanlaajuinen tapahtuma.

Järjestelyistä vastasivat FIG:n suomalaiset jäsenet: Suomen Maanmittausinsinöörien Liitto MIL ry ja Maanmittausalan ammattikorkeakoulu- ja opistoteknisten Liitto MAKLI ry sekä FIG:n liitännäisjäsenenä Maanmittauslaitos. Lisätietoja FIG:stä ja sen toiminnasta löytyy osoitteesta www.fig.net/ sekä Helsingin tapahtumasta sivuilta www.fig.net/fig2017/.